Alina Gorghiu a ajuns parlamentar în 2008 pentru că Bogdan Olteanu care era foarte îndragostit de ea după cum a mărturisit în fața judecătorilor, a insistat pe lângă nașul său, Tăriceanu s-o pună pe un loc eligibil. Și a ajuns deputată, ceea ce fostul iubit, părăsitul Mihai Voicu n-a putut. Acum fata e pe picioarele ei și crede că are chiar partidul ei. Așa că s-a apucat să muște cu nesimțire mâna ce-a pus-o pe liste prin semnătură, emițând judecăți de valoare față de cel care-a ajutat-o să ajungă ceeea ce este astăzi:„Tăricenismul – un termen nou pentru tupeu. Un coleg de-al liderului ALDE vrea să stabilească, prin lege, că demnitarii nu trebuie să aștepte la cozi. Sper că se aude și în supermarketuri! Rog să se deschidă imediat o casă specială, când apar ”tăricenii” sau aghiotanții lor, iar un angajat să le umple coșul cu tot ce au nevoie. De fapt, poate facem cumva să nici nu plătească ce au cumpărat.”
Ca să ne fie clar, Gorghiu a absolvit o facultate de drept la particulară, aceeași ca și Udrea și a fost amanta căsătoritului Bogdan Olteanu.
Tăriceanu, la rândul lui, rămas repetent în facultate și corigent în liceu după cum am arătat AICI e al doilea om în stat. Nici el nu s-a lăsat mai prejos și i-a pus pe tinerii ALDE s-o atace pe Gorghiu cu contractele cu statul pe care aceasta le-a avut în 2008 adică atunci când el o punea pe liste. Îți provoacă greața mediocrii ăștia ajunși parlamentari și șefi de partide.
Iar șefimea tinerilor ALDE, disperați și ei să fie pe placul stăpânilor s-au apucat să o întrebe pe Gorghiu despre contracte de acum 8 ani când ei erau pe la școala generală:
„Președintele impus al PNL, Alina Gorghiu, a devenit în ultima perioadă o adevărată oază de moralitate pentru tot ceea ce înseamnă clasa politică din România. În ciuda tuturor informațiilor care au apărut cu privire la situația actuală și trecută a domniei sale, Alina Gorghiu a continuat să critice și să ofere judecăți asupra a diverse cazuri, fără a se pronunța asupra neclarităților care o înconjoară.
Pentru a fi un lider politic cât de cât legitim și cu o cădere morală, astfel încât să poată emite evaluări față de alte personalități ale spațiului politic, doamna președinte impusă a PNL are obligația de a răspunde unei serii de întrebări. Pentru a clarifica aceste lucruri, tinerii din cadrul Alianței Liberalilor și Democraților (TLDE), care militează pentru o clasă politică morală și curată, îi solicită doamnei Alina Gorghiu să răspundă cu privire la următoarele situații:
1. Este adevărat că ați avut, în perioada 2008-2009, următoarele contracte de asistență juridică:
a) AVAS vs. SOV Invest SA/FNI — contract de asistență juridică încheiat în 18.03.2008 pentru suma 12.000 Euro, s-a finalizat în data de 27.02.2009;
b) AVAS vs. SC Atlas SA — contract de asistență juridică încheiat în data de 17.03.2009 pentru suma de 6000 euro, s-a finalizat în 16.12.2009;
c) AVAS vs. Alia SA Craiova — contract de asistență juridică încheiat în data de 30.09.2009 pentru suma de 15.000 euro, s-a finalizat în 14.10.2010;
d) AVAS vs. ONT Carpați SA — contract de asistență juridică încheiat în 30.09.2009 pentru suma de 10.000 euro, s-a finalizat în 16.03.2010?
2. Care este motivul pentru care nu ați declarat aceste contracte în declarația de interese pe care aveați obligația să o completați în calitate de deputat? Sunteți în situația prevăzută de Codul Penal, aceea a falsului în declarații.
3. Este adevărat că în 2012 ați exercitat simultan funcții și calități publice contrar prevederilor art. 81 din Legea nr.161/2003, potrivit căruia ‘calitatea de deputat sau de senator este incompatibilă cu exercitarea oricărei funcții publice de autoritate, potrivit Constituției, cu excepția celei de membru al Guvernului’? Vă amintim că în 2012, ați deținut simultan funcția publică de deputat în Parlamentul României și cea de membru în Biroul Electoral Central pentru Referendumul național pentru demiterea Președintelui României din 29 iulie 2012, precum și pentru alegerile locale din 2012, ceea ce contravine dispozițiilor regulamentului de organizare și funcționare a birourilor oficiilor electorale constituite la Referendumul național pentru demiterea Președintelui României din 29 iulie 2012, aprobat prin Hotararea BEC nr. 1H publicata în Monitorul Oficial al României nr.496/19 iulie 2012, care prevede la art. 1 alin. (2) că ‘în îndeplinirea atribuțiilor ce le revin, membrii birourilor și oficiilor electorale exercită o funcție ce implică autoritatea de stat’.
Așteptăm clarificările pe care le considerăm necesare la aceste întrebări, deoarece, societatea românească are nevoie să afle adevărul despre cei care se află în funcții importante din statul român. Pentru dumneavoastră este, deopotrivă, un bun prilej pentru a îndepărta toate dubiile care planează asupra imaginii și activității pe care ați desfășurat-o.
Refuzul de a explica aceste aspecte reprezintă confirmare tacită a celor prezentate, fapt ce decredibilizează întregul dumneavoastră discurs public, dar și acțiunile pe care le întreprindeți.” o înfierează pe cea pe care chiar șeful Tăriceanu a făcut-o deputată.