Home Politic Cum pot contracara medicii afirmațiile Dianei Șoșoacă: „vaccinul ne modifică genomul, ne...

Cum pot contracara medicii afirmațiile Dianei Șoșoacă: „vaccinul ne modifică genomul, ne transformă în pseudooameni și ne sterilizează”

DISTRIBUIŢI

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că vaccinurile anti-Covid cauzează avorturi și sterilitate și ”îl scoate pe Dumnezeu din noi”, transformându-ne în ”pseudooameni”.

”Este foarte clar că există efecte adverse care duc inclusiv la moarte și, până când nu se va termina acest experiment, în decembrie 2023, voi milita contra vaccinării. Vă solicit tuturor să nu vă vaccinați atât timp cât nimeni nu despăgubește pe nimeni!
În caz de deces, despăgubiți familia decedatului cu 5 milioane de euro!

Mulți cercetători spun că afectează genomul uman, ceea ce înseamnă că-l înlocuiește pe Dumnezeu și modifică structura ADN-ului, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi oameni!

Copiii care sunt făcuți de persoane vaccinate oare vor suporta aceeași transformare genetică? Vor mai fi oameni normali ca noi sau vor fi niște pseudooameni, o altă specie?
Din totalul femeilor care au suferit efecte adverse, peste 75% din ele au suferit avorturi, cele care erau gravide, iar celelalte sunt sterile ca urmare a vaccinării. Mă întreb câte femei vor mai putea procrea în viitor… Rog copiii din România, rog adolescenții să nu se ducă la vaccinare!”, a declarat Șoșoacă.

Doctorul Mihai Craiu a publicat pe site-ul său educațional un mic ghid privind decizia de vaccinare a adolescenților:

„Pentru a putea decide informat asupra unei eventuale vaccinări împotriva maladiei COVID-19 pentru adolescenții din România (lucru posibil doar după ce va apărea o decizie a EMA privind vaccinarea copiilor cu vârsta de 12-15 ani) trebuie să cunoaștem câte ceva despre riscuri si beneficii.
1. Riscul de complicații în cazul bolii produse de SARS-CoV-2 la un adolescent anterior sănătos este extrem de mic.
2. Sindromul inflamator multisistemic al copilului (MIS-C) apare foarte rar, dar, in 2021 pare a fi mai frecvent decât la începutul pandemiei. https://www.cdc.gov/mis-c/cases/index.html
In octombrie 2020 au fost diagnosticați primii 1000 de copii cu MIS-C în SUA. La 1 februarie 2021 au fost confirmate peste 2000 cazuri iar la 1 aprilie 2021 deja erau 3000. Și nu este glumă – vezi imaginea de la CDC, în comentarii.
Ultima actualizare (din 3 mai 2021) arată 3742 cazuri de MIS-C în SUA.
3. Majoritatea acestor pacienți cu MIS-C sunt hispanici sau afroamericani, în cohorta din SUA, descrisă în acest ultim articol din Pediatrics (vezi imaginea)
4. Vârsta medie a celor ce dezvoltă MIS-C a fost 9 ani, cu o pondere semnificativă având vârstă între 12 și 15 ani.
Înainte de a lua o decizie trebuie să ne gândim la transmiterea comunitară a coronavirusului în contextul deschiderii școlilor și al relaxărilor preconizate. Trebuie să ne gândim bine dacă ne dorim viața normală înapoi… și ce ar trebui să facem pentru acest deziderat.”, conchide doctorul Mihai Craiu.

2 ARII

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.