Datele singurului exit-poll realizat în teren în ziua votului, de asocierea CURS-Avangarde sunt valabile pentru ora 21.00, la închiderea urnelor şi prezintă unele diferenţe faţă de datele prezentate la ora 21.o0, care erau valabile pentru ora 19.30.
Votul pentru Primăria General:
Nicuşor Dan – 47,8%
Gabriela Firea – 38,2%
Traian Băsescu – 9,4%
Votul pentru Primăria Sectorului 1:
Clotilde Armand (USR) – 48%
Dan Tudorache (PSD) – 36,5%
Ioana Constantin (PMP) – 7,5%
Votul pentru Primăria Sectorului 2:
Radu Mihaiu (USR) – 42,5%
Dan Cristian Popescu (PSD) – 30,4%
Neculai Onţanu (PPU-sl) – 12,7%
Marian Cătălin Militaru (PMP) – 6,2%
Votul pentru Primăria Sectorului 3:
Robert Negoiţă (Pro Bucureşti 2020) – 41,5%
Adrian Moraru (PNL) – 32,6%
Aurelian Bădulescu (PSD) – 12,3%
Mihail Neamţu (PMP) – 7,7%
Votul pentru Primăria Sectorului 4:
Daniel Băluţă (PSD) – 56%
Simona Spătaru (USR) -35,2%
Votul pentru Primăria Sectorului 5:
Cristian Băcanu (PNL) – 27,9%
Cristian Popescu Piedone (PPU-sl) – 27,9%
Daniel Florea (PSD) – 23,1%
Marian Vanghelie – 13,9%
Votul pentru Primăria Sectorului 6:
Ciprian Ciucu (PNL) -47,8%
Gabriel Mutu (PSD) – 34,5%
Ştefan Florescu (PMP) – 7,7%
Date metodologice:
Numărul secțiilor de votare și numărul alegătorilor intervievați au fost – 120 de secții distribuite proporțional cu numărul de votanți pe cele 6 sectoare în cadrul Municipiul București.
Numărul de votanți care au fost intervievați a fost de peste 13.000 în cazul Municipiului București (distribuit proporțional pe sectoare)-
În realizarea cercetării au fost implicate circa 500 de persoane (circa 400 de operatori de interviu, 30 de operatori call-center, 20 de coordonatori de teren și 15 experți.
Curentule,am o intrebare pentru redactia dumneavoastra.
Pana la urma a castigat Clotide Armand la sectorul 1 sau inca nu este sigur si spuneti daca stiti ceva de sectorul 5,a castigat Cristian Popescu Piedone candidatul PSD condamnat la peste 8 ani de puscarie cu executare sau candidatul PNL?.
Va intreb pentru ca inca nu am auzit ceva sigur la stirile Tv.
Cu Clotilde încă nu este sigur. PSD spune că la numărătoarea paralelă au câștigat ei cu 200 de voturi, iar USR spune că la numărătoarea paralelă au 1500 de voturi în față ei. Nu s-a încheiat numărătoarea.
La Sectorul 5 așa e. Piedone, condamnat pentru Colectiv e noul primar.
Nu-i așa că-i enteresant în politruchia din Romînica? „Piedone” PeSeDistul, cel mai „cu bube-‘n cap” dintre toți catindații din Romînica, cîștigă un sector în Bucale, în timp ce opozantul lui, „Plicușorul”, cîștigă pe tot Bucalele. Nu-i o mică contradicție în asta? Zici că s-a-‘ntors lumea cu ‘ru-‘n sus… L-ați lăudat aici pe Sicăcă ce alegere bună a făcut numindu-l pe „Plicușor” endependentu’ cătindat din partea PeNaLilor? Că astfel a cîștigat, în urma unei manevre geniale, marele kondukător de oști Sică? El? …sau sirviciili? …ați zis că de la rocada din 2004 ce l-a propulsat pe plîngăciosul Băse’ (derekt de la etanol i se trage caracteristica asta!) în locu’ lu’ Stolo’ n-a mai făcut nimeni așa o manevră inșpirată? Oare? N-o fi pur și simplu accesul mînei lungi, a știm-noi-cine, zis „Trinom”, la urne? În 20-20. …ca și în 20-04, cînd Năstase a fost tras-pe-sfoară de americani, după ce i-au promis în turneul de peste ocean că nu se amestec[ în alegerea lui ca președinte. Că în ’96 a fost lăbuța decisivă a măgureanului. Așa a apărut și „Plicușor” acum, cu grămada de inepți de la U.S.R.-PLUS cu care de fapt nu votează nimeni. Așa se scoate, din jobenul celor apăruți în istorie cu șapca lui Vasile Roaită pe scăfîrliile goale, sub ocupația armatei sovietice, o nouă clasă politrucă, zisă „democratică și capitalistă”! …puișorii direcți, biologic, ai foștilor „to’ar’și”…
Scuze, dar păreți de pe altă planetă: „cu grămada de inepți de la U.S.R.-PLUS cu care de fapt nu votează nimeni”. Sunteți invidios pe coeficienții de inteligență ai candidaților USR-PLUS? Ce se întâmplă? Vreți în funcții publice hoți și proști promovați de PSD? Votați PSD în continuare. Succes!
N-am votat niciodată cu P.S.D.! …dar văd aici că „democrația” are și ea stahanoviștii ei…
Aaaaa, referitor la ultimul răspuns, să nu uit un amănunt: n-am votat cu Iliescu nici măcar cînd au votat 85% din „dăștepți” cu el, cică „pentru democrație”, în 2000, în „disputa” cu Vadim… Asta nu înseamnă că am votat cu Vadim! Spor la stahanovismu’ de tip nou! …stahoPITALISM să-i spunem, oare?
Și vreți statuie că nu ați votat cu bolșevicul în 2000? Nimeni din redacție nu a votat cu el. Și nici măcar în 1990 de care nu spuneți nimic (de ce oare?). Cât despre stahanovism, fără să vă ofensați, e clar că nu cunoașteți sensul cuvântului.