Cum tot mai multe voci bine informate anunță că judecătorii CCR vor respinge candidatura lui Călin Georgescu, cele mai mari șanse de a intra în turul al doilea la alegerile prezidențiale le au George Simion, Nicușor Dan și Crin Antonescu.
Cel mai recent sondaj CURS arată că Victor Ponta nu contează în cursa prezidențială și că dacă Georgescu nu va fi lăsat, clasamentul după primul tur ar fi Simion 25%, Nicușor Dan 24% și Crin Antonescu 23%.
Așadar scorul este unul strâns în lupta pentru voturile proeuropenilor între Nicușor Dan și Crin Antonescu.
Cei doi sunt complet diferiți: Nicușor, dublu medaliat cu aur, cu punctaj maxim la Olimpiada Internațională de matematică, cu doctorat la Paris, un om modest și muncitor și Crin Antonescu, repetent de două ori în facultate, un leneș și un fițos.
Ziarul Curentul a dezvăluit în ediția din 19 ianuarie 2011 cum chiulea Crin Antonescu pe vremea când era profesor.
De altfel, regretatul psihiatru Florin Tudose explica înainte de alegerile din 2009 cum ar fi dacă Antonescu ar fi votat: „Ar fi președintele nejucător, mereu absent, care în fața unei crize ar spune că este la bibliotecă sau ar pleca în insula Capri să se relaxeze un pic. Chiar dacă e ceva mai viu decât Geoană cel de plastic, este artificial ca o floare de hârtie (e drept, bine făcută) care te dezamăgește în momentul în care te-ai atins de ea“ declara dr. Florin Tudose.
În 2010, Crin Antonescu a fost declarat chiulangiul Parlamentului el fiind absent în proporție de 98,33% la lucrările Senatului.
Cum chiulea Crin în timpul stagiaturii
Ziarul Curentul a prezentat în exclusivitate în anul 2011 documente (vezi foto AICI) conform cărora, în primul an de stagiatură Crin Antonescu s-a prezentat la post cu o întârziere de cinci luni și a continuat să chiulească de la ore. Iată ce se consemnează în fișa de apreciere a cadrului didactic întocmită în 1986 de conducerea școlii cu clasele I-VIII Știobărani, com. Solești, jud. Vaslui:
„Tov. prof. Antonescu George a predat istorie, geografie și lb.franceză (cls.V-VIII și a VII), a fost dirigintele clasei a VI-a. Activitatea tov. prof. în școala noastră a fost scurtă, doar de 5 luni, venind la 1 febr. 1986. (…) A întocmit proiecte didactice foarte puține. (…) A absentat foarte mult de la ore, pe diferite motive, absențe ce au avut repercursiuni în asimilarea cunoștințelor de către elevi. (…) Nu a participat la cercurile pedagogice. Nu a desfășurat o activitate educativă cu elevii clasei a VI-a ce au abateri grave de la disciplină. Nu s-a achitat de sarcinile trasate de conducerea școlii privind: ornarea clasei, organizarea cabinetului de științe sociale, îmbunătățirea frecvenței elevilor la cursuri. Calificativul propus: SATISFĂCĂTOR“.