DISTRIBUIŢI

Corpul de Control al premierului Nicolae Ciucă, condus de Silviu Gabriel Barbu, fost procuror și fost judecător, a întreprins un amplu control la Administrația Națională Apele Române unde a găsit sute de nereguli și încălcări ale legii; angajări pe pile, licitații trucate, detașări ilegale, numiri în funcții fără îndeplinirea condițiilor legale, conflict de interese, incompatibilități, autorizare ilegală de poduri, lipsa fișelor de post și multe altele pe care le puteți direct în sinteza publicată. Potrivit art.13 alin.(6) din OUG 87/2020, Corpul de Control al prim-ministrului Nicolae Ciucă a sesizat DNA-ul, parchetul competent pentru uriașul abuz în serviciu al foștilor directori generali, Csaba David, Vasile Pintilie, Bărbieru Nicolae, Victor Sandu, Ervin Molnar, Gabriel Francisc Știka, Barabas Laszlo și al complicilor lor din perioada 2011-2021.

Din toate constatările făcute de Corpul de control cea mai impresionantă este cea conform căreia în perioada 2011-2020, „contribuțiile specifice de gospodărire a resurselor de apă nu au fost actualizate, creându-se un prejudiciu prin diminuarea veniturilor proprii ale ANAR cu suma totală de 824.412.292 lei.

Chiar dacă unele fapte s-au prescris, via CCR, incompetenții vor fi buni de plată.

3 ARII

  1. La PUSCARIE cu GOLANII SI EXCROCII, anchetele trebuiesc facute si la nivelul Administratiilor Bazinale de Ape, Sistemelor de Gospodarire a Apelor si Sistemelor Hidrotehnice asazis ” Independente ” de cine oare ??????

  2. Unde mai sunt profesionalismul și competenta în Apele Romane ? Unde mai sunt specialiștii ? Cei care au mai rămas, sunt marginalizați. Credeți,ca e bine ce se întâmplă , pentru viitorul acestei tari ? Profesionistii sa se unească și sa schimbe imaginea Apelor Romane !!!Va rog !!!

  3. Pentru autoarea articolului
    Oameni astia care se fac vinovati de prejudiciul asta nu sunt incompetenti asa cum spuneti la sfarsitul articolului ci sunt oameni capabili care au lucrat pentru ei si pentru cei care iau numit sefi si mai putin spre deloc pentru avutia statului,defapt nu este un caz singular din pacate pentru Romania ci se regaseste in aproape toate unitatile statului care merg pe profit cum ar fi: Transgaz,Hidroelectrica,Nuclearelectrica,ect dar si cele care merg in pierdere cum ar fi TAROM sau Televiziunea Romana si altele,pe langa directori care se poarta de parca ar fi proprietari acelor unitati de productie nu angajati celui mai mare patron din Romania(statul Roman) mai sug de la unitatile astea si o gramada de capuse,adica oameni numiti tot de partide in consiliile de conducere sau A.G.A.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.