Home Life Mesajul care se auto-distruge, se arhivează, se trimite singur. Aplicații Gmail care...

Mesajul care se auto-distruge, se arhivează, se trimite singur. Aplicații Gmail care îți fac viața mai ușoară

DISTRIBUIŢI

Gmail este unul dintre cele mai populare servicii de e-mail. Având peste 500 de milioane de utilizatori, șansele ca și tu să fii unul dintre ei sunt destul de mari. Iată câteva instrumente care vor simplifica mult modul cum lucrăm atunci când suntem copleșiți de mesaje sau când nu știm cum să le arhivăm mai bine. Aruncă o privire pe lista de mai jos, sunt aplicații prietenoase și, unele dintre ele, gratuite.

1.Funcția MXHERO. Dacă ți-ai dorit vreodată să trimiți un e-mail „delicat”, dar te-ai temut ca mesajul să nu fie citit de un destinatar nepotrivit sau transmis, din greșeală, către altcineva, MXHero este pentru tine. E un fel de Misiune Imposibilă pentru e-mail, pentru că mesajul tău se va „auto-distruge” – adică va fi șters din inbox-ul destinatarului la cinci minute după ce a fost citit. MXHero, îți permite, de asemenea, să știi dacă e-mail-ul a fost deschis și dacă atașamentele au fost vizualizate. În plus, poți programa trimiterea mesajelor. Programul este gratuit pentru gmail.com și lucrează cu Chrome și Outlook.

2.Funcția SEND AND ARCHIVE. Când răspunzi la un email n-ai vrea ca el să se arhiveze automat? E posibil, dacă activezi funcția Trimite și arhivează din pagina de setări.

3.Funcția RAPPORTIVE. Poate că uneori emailul nu este cea mai bună cale de a lua legătura cu cineva. Poate că e mai ușpr prin Twitter sau LinkedIn. Rapportive te ajută să faci asta, respectiv șă afișeze informații cum ar fi profilurile sociale, titluri de locuri de muncă. Rapportive este, de asemenea, un instrument de folos atunci când nu ești sigur că adresa de e-mail este corectă sau încă în uz. Funcționează cu Firefox și Chrome.

4.Funcția UNROLL.ME. Dacă newsletterele de știri, actualizările social media, mesajele, alte anunțuri îți umplu căsuța de email, Unroll.me poate simplifica totul. Aplicatia gratuit scanează mesajele primite pentru a separa mesajele, apoi îți permite să decizi ce păstrezi și ce nu.

5.Funcția GMAIL SNOOZE. Butonul de snooze de la ceas îți oferă câteva minute de pace și liniște înainte să-ți aducă aminte că e timpul să te trezești. Gmail Snooze face acelasi lucru pentru e-mail. Când deschizi un mesaj, în loc să ignori (și, eventual, să uiți) ai posibilitatea să apeși pe butonul de amânare. Meniul vertical îți oferă opțiuni să întrerupi mesajul pentru câteva minute, ore, sau zile. Când timpul a expirat, vei primi un memento pentru a urmări e-mailul. Este gratuit pentru conturile de gmail.com.

6.Funcția BOOMERANG. Se întâmplă să lucrezi noaptea și să vrei să trimiți mesaje, însă nu vrei să faci caz de ora la care închei treaba. Cu Boomerang, poți compune e-mailuri în noaptea de sâmbătă și lași aplicația să le trimită luni dimineata – sau atunci când e nevoie. Este ideal când vrei ca un mesaj să ajungă în cel mai bun mement pentru a fi citit și pentru a i se acorda atenție. Boomerang are, de asemenea, o opțiune care îți amintește să revii dacă peste un anumit timp nu ești notificat cum că destinatarul mesajului l-a citit. Gratuită pentru până la 10 de mesaje pe lună, aplicația funcționează cu Gmail și Outlook. Nelimitat, de la 4.99 dolari pe lună.

7.Funcția WISESTAMP. Semnătura din email este posibilă oricum, însă WiseStamp îți permite să fii creativ. Poți să-ți personalizezi semnătura cu o varietate de opțiuni de font, culoare, dimensiune și îți poți promova afacerea prin adăugarea de fotografii, link-uri către conturile de social media, sau un flux RSS care afișează cele mai recente mesaje de pe blog. WiseStamp funcționează cu Gmail, Yahoo Mail, Hotmail, AOL.

8.Funcția SIGNALS. Dacă te-ai întrebat vreodată dacă un destinatar a deschis e-mail-ul, misterul va fi rezolvat prin folosirea semnalelor. Acest instrument îți arată când și cât de des a fost deschis e-mail-ul destinatarului. Partea bună sau proastă, depinde de unghi, este că detinatarul nu știe că e-mailul său este urmărit. Aplicația este gratuită și funcționează cu Chrome.

9.Funcția CLOUDY GMAIL. Dacă trimiți frecvent atașamente mari în mesajele de poștă electronică, poți lua în considerare utilizarea cloud-ului pentru Gmail pentru a eficientiza procesul. Funcția îți permite să accesezi fișiere salvate în Dropbox, Box, Google Drive, OneDrive, și GitHub. Poți, de asemenea, atașa fotografii de pe Facebook, Instagram, Flickr, Picasa și, precum și notele de la Evernote. Și fișierele sunt trimise ca atașamente reale și nu ca link-uri pe care destinatarul trebuie să faceți click pentru a le accesa. Gratuit, Cloudy pentru Gmail funcționează cu Chrome.

10.Funcția FOLLOWUP.CC Vrei ca emailul să revină automat cu un memento petnru ședința amunțată la finalul săptămânii? Ei bine, s-a inventat. FollowUp.cc este un serviciu care revine cu un memento de follow-up la o data pe care o alegi. De exemplu, dacă vrei să discuți cu un client la două zile după ce i-ai trimis o ofertă, pur și simplu adăugați [email protected] în câmpul BCC de e-mail și vei primi un memento privat trimis la casuta de email. FollowUp.cc începe de la 4 $ pe lună pentru până la 25 de memento-uri, dar poți testa o versiune gratuită timp de 30 de zile.

Sursa: fastcompany.com

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.