O numire stupefiantă a avut loc la Romarm, companie subordonată Ministerului Economiei, Comerțului și Turismului condus de Mihai Tudose care a și participat la învestitura Floarei Șerban, trimisă în judecată de DNA-Secția Militară, în 4 septembrie 2013, alături de alți șase generali, printre care și Corneliu Dobrițiu și Sergiu Medar pentru corupție. Funcția de Director General a rămas vacantă în urma arestării fostului Director Genral, Dan Tache. Infracțiunile reținute în sarcina Floarei Șerban sunt pedepsite cu ani grei de închisoare participație improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial și participație improprie la fals intelectual (două acte materiale), toate cu consecințe deosebit de grave. Inculpații Șerban Floarea, Dobrițoiu Corneliu, Radici Francisc, Năstase Constantin, Medar Sergiu Tudor, Rotaru Gheorghe, Gonciaruc Gheorghe, Vizitiu Ionel, Duță Corneliu și Matei Mihaela au închiriat și ulterior au cumpărat, în regim subvenționat, o locuință de serviciu de la Ministerul Apărării Naționale, cu încălcarea prevederilor legale. Concret, inculpații au depus la dosarul de cumpărare acte false și astfel, i-au determinat membrii comisiei de vânzare și ai comisiei de auditare în vederea vânzării, să-și încalce atribuțiile de serviciu și să întocmească documente oficiale false, pe baza cărora, prevalându-se de prevederile Legii 562/2004, și-au cumpărat locuințele de serviciu în regim subvenționat, în condițiile în care dețineau sau deținuseră, una, doua sau chiar trei alte locuințe proprietate personală. Conform acelei legi, cadrele militare sau fostele cadre militare care dețineau, la data apariției legii, locuințe de serviciu aparținând Ministerului Apărării Naționale, le puteau cumpăra, în regim subvenționat, însă cu anumite condiții, între care, titularul contractului de închiriere să dețină această calitate de chiriaș în baza unui contract de închiriere valabil încheiat, titularul cererii de cumpărare să nu dețină sau să nu fi deținut locuințe proprietate pe teritoriul României, titularul cererii să nu mai fi cumpărat din fondul de stat o altă locuință, în regim subvenționat.
Prejudiciul reținut în cauză este în sumă de 1.207.670 lei (compus din 1.095.682,56 lei, care reprezintă prejudiciul suferit de Ministerul Apărării Naționale ca urmare a vânzării la un preț diminuat față de valoarea de inventar, a fiecărei locuințe , la care se adaugă suma de 111.988 lei, care reprezintă contravaloarea chiriei plătită de Ministerul Apărării Naționale unei părți vătămate, începând din luna ianuarie 2005 până la zi).
Șerban, numită ca urmare a deciziei Consiliului de Administrație al CN Romarm SA, a activat ca secretar de stat în MApN, șef al Direcției Relația cu Parlamentul și asistență juridică din MApN. De asemenea, Floarea Șerban a fost locțiitor al șefului Reprezentanței militare a României la NATO și UE, desfășurându-și întreaga activitate, începând cu anul 1973, în domeniul apărării, se precizează într-un comunicat al MECT.