Astăzi, în presa pro-PSD a fost publicată o fotografie de grup în care apar Monica Macovei și George Soros, aceasta constituind în opinia PSD o dovadă a legăturii dintre cei doi. Noi vă prezentăm astăzi o fotografie în care apare un ministru al Guvernului alături de George Soros. Este vorba de Gabriel Petrea, ministrul pentru consultare publică și Dialog Civic. Preluând logica jurnaliștilor ProPSD, aceasta este „dovada că cei doi sunt apropiați”. Victor Ponta a preluat și el fotografia pe pagina sa de Facebook deși, pe când era prim-ministru, Victor Ponta s-a întâlnit și el în secret, fără ca acest lucru să fie consemnat pe agenda oficială a premierului, cu miliardarul George Soros. Informația a fost confirmată, cu greu, chiar de Victor Ponta care a bâlbâit o explicație cum că ar fi discutat cu George Soros și cu Damian Drăghici (actual europarlamentar PSD) programele pentru romi. Întâlnirea a avut loc în 11 martie 2014. Oficial, George Soros, președintele Fundației pentru o Societate Deschisă a vizitat împreuna cu Gabriel Petrea, viceprimarul PSD al Sectorului 6, la acel moment, Remus Pricopie ministrul Educației, Mihnea Costoiu ministrul PSD al Cercetării și fost turnător la Securitate sub numele Iulian încă de când era la liceu, Ciprian Necula, ulterior numit de PSD secretar de stat la MFE, Asociația Romano ButiQ, condusă de Necula atunci, la sediul din cartierul Giulești-Sârbi, în spațiul în care se lucra la înființarea primului Muzeu al Culturii Romilor din România în Sectorul 6.
Însă guvernul Ponta a fost mult mai infiltrat de Soros decât atât: Soros i-a plătit purtătorului de cuvânt al guvernului Ponta, Mirel Palada și actual candidat PRU o bursă de studii (vă dați seama ce sumă enormă!!!!) în Statele Unite pe care clovnul de Palada o justifică pentru că era un student sărac de parcă ceilalți primiseră burse, bogați fiind.
Și PSD-ista Corina Crețu s-a întâlnit cu George Soros.
Nu putem decât să concluzionăm așa cum ne-au învățat pesediștii: Soros controlează guvernul României prin Petrea și Comisia Eropeană prin Crețu.
Curentul a primit „Distinctia Culturala” din partea Academiei Romane