Home Politic Vanghelie, marele absent din „The Nice Guys”

Vanghelie, marele absent din „The Nice Guys”

DISTRIBUIŢI

Potrivit recentei declaratii a lui Marian Vanghelie pentru Stirile Kanal D, el trebuie sa se restarteze si considera ca ar putea deveni bataus, fiindca se pricepe la asta. Ce-I drept, dupa 15 ani de stat in fotoliul comod de primar, popularul politician ar putea folosi miscarea si ar mai da si niste kilograme jos.
 
In filmul „The Nice Guys”, personajul absent este Vanghelie. Acest mare actor al scenei politice ar face echipa buna cu Russel Crowe si Ryan Gosling, protagonistii filmului. Probabil ca fostul primar ar fi fost o perfecta mana dreapta a personajului lui Crowe, un „enforcer” (bataus platit, termen care nu exista in limba romana, dar nu excludem posibilitatea ca domnul Vanghelie il poate introduce in lexicon folosind creativitatea cu care ne-a obsinuit).

Filmul se invarte in jurul unei casete porno deghizata intr-o ancheta jurnalistica, actiunea petrecandu-se in anii ’70 in America. Fiind o comedie, personalitatile personajelor principale, un detectiv particular interpretat de Gosling si „enforcer-ul” Crowe sunt diametral opuse. Detectivul Gosling este un tip amuzant, cu tenta de betiv si intotdeauna cu o tigara in gura dupa un moment tensionat, in acelasi timp reusind sa balanseze munca si cresterea fiicei lui care dovedeste ca aschia nu sare departe de trunchi, fiind un ajutor pe cinste. Il gasim pe Crowe in cealalta parte a spectrului: batausul violent fara regrete care nu bea, nu fumeaza, dar vorbeste urat. Ca in orice film cu final fericit, cei doi rezolva misterul din spatele filmului si isi intemeiaza propria firma de detectivi particulari intitulatata „The Nice Guys”, dandu-si seama ca in spatele glumelor si brutalitatii aceasta este denumirea care ii caracterizeaza.

Nu stim ce va face Vanghelie in viitor dar stim cu siguranta ca nu va fi angajat de baietii buni din acest film de fictiune. Putem doar specula ca daca s-ar fi nascut in America in anii ’70, si-ar fi gasit aceasta vocatie inca de mic si ar fi putut fi invatat meserie de un „enforcer” veritabil. Apreciem insa ca domnul Vanghelie a fost inspirat ca a asteptat pana la varsta de 48 ani sa fie bataus cu acte si nu s-a apucat de mic, conditiile in care a fost tinut in inchisoare in cursul anilor trecuti fiind cu siguranta mai bune in postura de politician decat in cea de simplu bataus.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.