O fătucă relativ fragedă din Romånia, încercånd să se alinieze vremurilor pragmatice pe care le traversăm, și-a scos la mezat în vitrinele Internetului singura marfă pe care o avea în depozit – virginitatea – și a așteptat cuminte să se arate mușteriii. În mod normal, fiindcă nu mai trăim în Evul Mediu, așa un produs n-ar mai fi trebuit să aibă căutare, dar instinctul fetei i-a șoptit corect că îmbinarea dintre prostia masculină și orgoliul masculin este eternă, astfel încåt pånă la urmă s-a ivit un italian, cu care s-a înțeles la preț, că doar oameni suntem. Tranzacția s-a făcut pe net, dar prestarea de servicii a avut loc nu într-o căpiță cu fån, ca în Evul Mediu, ci într-un hotel cu stele confortabile, ca în Evul Postmediu, unde romåncuța a fost servită, ca bonus, și cu ciocolată din partea casei.
În final, cum șade bine unui comerț sănătos, ambele părți s-au despărțit mulțumite, strångåndu-și måinile. Italianul și-a agățat în dormitor un trofeu romånesc de vånătoare, iar fata și-a procurat fondurile pentru a-și face un debut corespunzător în viață. Norocul ei a fost că strigarea nu s-a ținut în Romånia, să se înscrie și vreun hrebenciuc de-al nostru, că atunci sigur licitația ar fi fost trucată și ar fi cåștigat-o vreun pesedist asudat, care la urmă ar fi uitat să våre laba în portofel. Din fericire pentru Mercur, zeul comerțului, n-a fost așa.
De-acum încolo, dacă domnișoara e la fel de fåșneață precum pare, n-are decåt să-și cårpească virginitatea la un nene chirurg și să mai iasă o dată cu dånsa la piață, sperånd că de data asta se va arăta un mușteriu mai cu dare de månă ca primul. Dar să nu fim răi: e corpul ei, în consecință vinde ce vrea din el.
Pe mine altceva mă revoltă: fiind vorba de o tranzacție bănească, nu era normal ca și statul să-și tragă impozitele pe care fiecare le plătim de ne cocoșim? N-am auzit, de pildă, pomenindu-se nicio clipă de virarea TVA-ului către stat, ceea ce mi se pare inadmisibil. Îi rog pe Vosganian, pe Ilie Șerbănescu și pe Ionuț Popescu să mă lămurească: nu-i asta evaziune fiscală?
Curentul a primit „Distinctia Culturala” din partea Academiei Romane